19 بهمن 1401

اثبات واریزی طبق فیش

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۶جداشدم ومهریه دریافت میکنم البته با فیش حقوقی که مساعده دریافت میشده ماهی ۲۰۰تومن بعدازکلی رفت وامد شدماهی یک میلیون واریزمیکردبه حساب دادگاه یکسال پیش بدون ثبت جایی توافق کردیم واریزکنه به حساب خودم باماهی۸۰۰که نفقه دخترمه ..دوماهه واریزنکردم ومن بعدیکسال رفتم رسیدبدم ب دادگاه متوجه شدم ماهی ۵۰۰اضافه شده به اطلاعش رسوندم گفت میرم واریزمیکنم‌که باماهی یک تومنی ک ریخته بوددادگاه حساب کرد تابرج ۶واریزشده الان میتونه ادعا کنه ۱۸۰۰فقط برامهریه واریزمیکرده ومن دروغ گفتم ؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم بله باید بتواند جمع نفقه و مهریه را با فیش واریزی اثبات نماید