19 بهمن 1401

اضافه پرداخت بیمه بیکاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام در لیست بیمه آذر ماه شركت مبلغ حق بیمه بیكاری به اشتباه بیشتر پرداخت شده است. آیا این اضافه پرداختی قابل استرداد هست؟ یا میشود این اضافه پرداختی را به ماه بعد انتقال دادو بیمه ماه بعد را پرداخت نكرد؟ چون مبلغ اضافه پرداختی بیشتر از كل حق بیمه ماه بعد است

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام وقت بخیر بله شما می توانید طی مکاتبه ای با سازمان تامین اجتماعی درخواست استرداد مبلغ اضافه پرداخت شده ویا اعمال آن در ماه بعد را نمایید