19 بهمن 1401

نحوه بردن ارث از اموال متوفی در فرض وصیت

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فرد متوفی (مرد)در هنگام وفات، دارای یک همسر (زن)بوده که همسر وی، دختر عموی وی نیز میباشد. او نصف اموالش را به
نفع همسرش وصیت کرده است. وی سه فرزند (دو دختر و یک پسر) دارد و مادر وی نیز در قید حیات بوده است. ماترک وی را 720
واحد فرض میکنیم. سهم الارث هر یک از ورثه چند واحد از ترکه است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون وصیت مازاد بر ثلث ترکه ایت برای مازاد نیازمند تنفیذ سایر وراث است در صورت تنفیذ از ۳۶۰ واحد باقی مانده یک هشتم همسر و باقی با نصای دو برابر پسر به دختر تقسیم میشود