19 بهمن 1401

اقرار به ضرر خود در دعوای مهر

دسته بندی : خانواده | مهریه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در عقدنامه عین این جمله که (جهیزیه زوجه که زوج تهیه مینماید شامل ۵ قلم کالا بوده که علاوه بر مهریه س) اومده_ دادگاه بدوی حکم به استرداد این ۵ قلم به نفع زوجه داده و به صراحت عقدنامه عنوان کرده که جز جهیزیه زوجه میباشد
زوج در لایحه اعتراضی گفته این ۵ قلم جز مهریه و باید در دعوی مطالبه‌ مهریه عنوان میشده در صورتیکه در عقدنامه این اقلام جز جهیزیه اند نه مهریه_ بفرمایید با توجه به توضیحات این اقلام متعلق به کیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر صراحتا به اینکه جز جهیزیه میباشدزوج اقرار نموده است پس جز مهریه نیست اما میتوانند ادعا نمایند که این ۵ قلم را هبه نمودند که قصد رجوع از هبه را دارند رجوع از هبه اگر این کالاها را شما انتقال داده به اشخاص دیگری در قالب صلح هبه بیع یا هر عقد دیگری یاتغییری در کالاها رخ داده باشد یا در مقابل عوض باشد امکانپذیر نیست