19 بهمن 1401

موارد طلاق از طرف زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برادر زنم را باقمه مورد ضرب جرح از ناحیه ی گلو ودست و کمر وبازو قرار دادم آیا زنم میتواند طلاق غیابی بگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر یکی از موارد طلاق است ولی در قانون موارد بصورت عسر و حرج حصری نیست هرچیزی که باعث عسر و حرج خانم میباشد میتواند بعنوان دلیل طلاق مطرح شود