19 بهمن 1401

چک صیادی و اشتباه در درج مبلغ آن

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اقا ما از کسی چک داریم مبلغ چک ۱۸۰میلیون تومان بوده ولی طرف چکو ۹۰ریال بیشتر ثبت کرده به ما اونموقع گفتن واسه ۹ریال بانک چکو رد نمیکنه اما الان بردیم بانک میگن که مبلغ باید یکی باشه نه برگشت زدن نه پاس کردن حالا ما باید چیکار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام وقت بخیر در شرایط فعلی، مراجعه حضوری به بانک صادرکننده دسته چک صیادی، تنها روش و نحوه ویرایش چک در سامانه صیاد بوده و تغییر و اصلاح چک ثبت شده در سامانه صیاد از طریق دیگری امکان پذیر نمی باشد.