19 بهمن 1401

جلوگیری از انجام مزایده ملک

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خونه ای فروختیم که استعلام شهرداری اما ه نداشت بدلیل عدم تایید آسانسور و یک خونه دیگه خریدیم خریدار بنگاهی بود از ما یک تعهد محضری گرفت که تا ۱۵خرداد استعلام رو ببریم اما استعلام ۷تیر آماده شد خریدار ازطرف اداره ثبت برای مزایده خونه ای که خریدیم اقدام کرده ؟ در متن سند هم گفته شده اگر آماده نشد باید ۲۰۰ میلیون بدیم سوال ما که به تعهد خود عمل کردیم اما ۱۵ روز کاری دیرتر آیا برای نقد کردن ۲۰۰ میلیون کل خونه رو به مزایده میزارن و میفروشند ؟ یا میشود حکم دادگاه بدلیل انجام تعهد تغییر کند ؟یا حتما باید از طریق مزایده پول را داد نمیشود قسط بندی کرد ویا ظرف یک ماه کل پول را داد یا امکان دارد رای دادگاه تغییر کند و خونه به مزایده گذاشته نشود با تشکر بسیار فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما اگر بدهی خود یعنی دویست میلیون را بدهید می توانید جلوی مزایده را بگیرید یا اینکه به نحو دیگری با بنگاهی توافق کنید.