19 بهمن 1401

ادعای همسر بر عدم بکارت زن

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.۵سال ازدواج کردم.بعدازعقدهمسرم منوپیش مامابرد.واینکه همسرم نذاشت نامه سلامت بگیرم گفت حرف اون سندهست.الان میگه میخام ابروتوببرم توپول دادی واینکه زن بودی..میخام ازش جدابشم میخام بدونم دادگاه منومیفرسته پزشکی قانونی من چطوری ثابت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر الان به پزشکی قانونی بروید که تاثیری در این مسئله ندارد چون پنج سال است ازدواج کرده اید و اصل بر این است که در زندگی مشترک دوشیزگی شما از بین رفته است.شما نیازی به اثبات چیزی در این مورد ندارید و همسرتان اگر ادعایی مبنی بر عدم بکارت شما در زمان عقددارد باید اثبات کند.