19 بهمن 1401

ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر اول

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد الان ازتون سوال کردم بابت اجازه همسر اول که باید باشه برای ثبت عقد یانه فرمودید تخلف هست برای دفترخانه وحق طلاق به زن اول سوال بنده اینه که زن اول خودشون حق طلاق وکلیه مهریه را گرفتند بااین شرایط بازم می‌توان عقد رسمی بشیم یانه؟ اگر صیغه 99ساله تنظیم بشه چطور می‌توان عقد رسمی شد؟ لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید چکار میتوانم انجام بدم چون همسر اول اجازه نمیدهند ضمنا تهدید کردند بنده را میکشند وپسر 16 ساله خودشونا چاقو بهش دادند منا بکشه و همسرم متوجه شدند راه قانونی و حقوقی را بهم بگید که ما عقد رسمی بشیم صیغه موقت تا آخرسال 1402 هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در این صورت یا باید همسر اول طلاق بگیرد و یا مرد عدم تمکین همسر اول را اثبات کند و از دادگاه اجازه ی ازدواج مجدد بگیرد.از نظر قانونی این دو راه را دارید.