19 بهمن 1401

دریافت کارت بازرگانی

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.برای دریافت کارت بازرگانی احتیاج ب مشاوره و راهنمایی دارم.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر پس از فراهم آوردن شرایط و مدارک موردنیاز برای اخذ کارت بازرگانی، باید به سامانه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و تجارت مراجعه کنید. لازم به ذکر است که هر استان، اتاق بازرگانی مخصوص به خود را دارد اما اتاق بازرگانی مرکزی در پایتخت واقع شده است. پس از مراجعه به سامانه کارت بازرگانی، ثبت نام اولیه، شرکت در کلاس آموزشی، برای تأیید نهایی، پرونده شما به وزارت سمت (صنعت، معدن و تجارت) ارجاع داده شده و بعد از تایید سامانه جامع تجارت، کارت شما صادر می گردد.اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید میتوانید از وکلای سایت که تخصص تجاری دارند استفاده کرده و تماس حاصل نمایید