ضمانت و یا صـدور سـفته

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . بنده در ۱۵ الی ۱۶ سالگی برای زمانت مجبور ب امضا سفته بانکی کردن و پشت ان را امضا و اثر انگشت زدم. و هیچ اطلاعاتی نداشتم الان ک ب سن قانونی رسیدم فهمیدم جریان چیه آیا از من میشود شکایت کنن؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. طبق قاتون تجارت؛ سـفته جزو اسناد تجاری لازم الاجرا محسوب می گردد، یعنی صادر کننده و یا پشت نویس و ضامن در مقابل دارنده سـفته مسـئول پرداخت وجه آن می باشـند. و در مقابل دارنده می تواند علیـه هر کدام از صادر کننده و ضامن سـفته حسب مورد، دادخواست مطالبه مطـرح نماید.. نکـته اینـکه؛ جنابعالی عنـوان نمـودید که مجبـور به إمضـای سـفته شـدید، ولی توضـیح مبنی بر نوع و نحوه اجبار خود را عنـوان ننـمودید، در صورتیکه اثبات نمایید تحت شـرایط اجبار و اکـراه و به زور از شما در متن سـفته إمضـا اخذ شده،، قطـعا موضـوع متفاوت خواهد بود..