رفع مسدوی کدملی و فک ممنوع المعامله بودن

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی غیر منقول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر
من حدود ۲ سال و نیم پیش کد ملیم به واسطه استفاده از درگاه اینترنتی برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال وارد بلک لیست شده‌. بنده سایت خرید و فروش ارزهای دیجیتال دارم و چون مستقیما درگاه داده نمیشد به اسم سایت دیگه ای اقدام کرده بودم و از نظر شامرک تخلف محسوب میشه‌.
طی تماس با شاپرک گفتن که به دادستانی نامه زدن که کسانی که دوسال کدملیشوت مسدود هست تکلیفشون چی هست و آیا باز بشه یا نه که هنوز جواب ندادن.
از طریق شما میتونم اقدام‌ کنم که نامه عدم وقوع جرم از دادستانی به شاپرک در مورد کد ملیم گرفته بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. دوست عزیز؛ جتابعالی ابتـدا بایستی طی درخواستی از دادستانی محل، تقاضای رفع مسدودی کدملی خود را بخواهید،، طبـعا مرجع قضـایی، اسـتعلام لازم از دوایر مبنی بر عدم وقوع جرم در مورد کدملی شما انجام خواهند داد و در صورت مبنی بودن جواب،، تصمیم قانونی در خصوص رفع مسدودی کدملی صادر می گردد.. در صورت نیاز به تنظیم درخواست به مرجع قضـایی،، از بخش مشاوره و تنظیم اوراق قضایی اقدام نمایید.. موفق باشـید..