20 بهمن 1401

برای ندیدن همسرم چه کنم؟

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. مدتی خونه پیشخرید کردم. تا اماده بشه رفتیم زیر زمین پدر خانومم. دوروز پیش درب خونرو روم باز نکردن و امروزم حسابمو مسدود کردن به بهانه نفقه و مهریه. خانومم نمیزارن ببینم. چکار میتونم بکنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ اگر منزل تحت مالکیت پدر خانم شماست میتواند از ورود شما ب ملک متعلق به خود جلوگیری کند و این موضوع راهکاری ندارد در خصوص ممانعت از ملاقات همسرتان بین این موضوع ک خود تمایلی ندارد یا خانواده اش ممانعت میکنند تفاوت هست در مورد دوم امکان شکایت وجود دارد لیکن اگر خانم خود تمایلی به دیدار ندارد راهکارش دعوای الزام به تمکین هست ک طبعا نیازمند تهیه منزل از جانب شماست والا میتواند ب این موضوع استناد کرده و خواهان رد دعوا شود.در خصوص نفقه و مهریه نیز حق زوجه هست و مسئولیت به پرداخت دارید و بهتر است تعیین تکلیف کنید تا تعیین تکلیف انها حساب در توقیف میماند. موید باشید