20 بهمن 1401

حق الوکاله وکیل در دعاوی ملکی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادربزرگ مادریم زنده بود برادرش میاد ملکهایی که داشت تقسیم کنه با دوتا خواهرهاش که یکی مادر بزرگ منه مادر بزرگ من بیماری داشته و ثواد نداشته یه مقداری از زمین رو به مادربزرگم میده ونامه ایی تنضیم میکنه که مادربزرگم زیرش امضا کنه یا اثر انگشت بزنه زیر این نامه چند نفری امضا کردن که الان مردن این خط ماله سی خورده ایی سال پیشه و مادر من میاد شکایت میکنه با خالش که حق مارو از سی وشش هزارمتر زمین کم به مادادن وو دادگاه رای به نفع ما میاد ولی میره استان برعکس میشه الان مشکل من فقط پول وکیل هستش ندارم بدهم که پرونده رو باز کنم دوباره پیش خیلی از وکیلها بردم و گفته خیلی راه ها هستش شما به زمینتون برسید ولی من متاسفانه پول ندارم وکیلی در تهران است که بعد اینکه زمینوگرفت پایان کار به جای پول زمین بگیره لطفا لطفا جوابمو بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت عدم توانایی پرداخت حق الوکاله وکیل می توانید درخواست وکیل معاضدتی نمایید.اما در مورد وکیلی که در آخر کار حق الوکاله بگیرد بهتر است با همکاران تهران در سایت وکیلوند تماس تلفنی بگیرید و موضوع را کامل شرح دهید و یا پیام متنی اختصاصی ارسال کنید و توافق کنید.