20 بهمن 1401

درخواست نفقه و شرایط آن

دسته بندی : خانواده | نفقه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . به من گفتن با مشاوره حقوقی صحبت کنم
من ۶ ماهه عقد کردم عروسی نگرفتم همینجوری رفتم سر خونه زندگیم خانواده شوهرم و نمی‌شناسم اونام من و ندیدن عقد دائم کردم به خاطر علاقه ای که به همسرم داشتم شرایط شو پذیرفتم . شوهر من اخلاق نداره سه ضلع مثلث عشق و‌نداره دمدمی مزاج
از طرفی طلاق نمی‌خوام من و گذاشته خونه بابام نمیاد دنبالم اون میگه طلاق . من چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید خیلی دوسش دارم نمی‌خوام جدا بشم😭😭😭😭😭

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اگر امکانش رو دارید تماس بگیرید تا با مراحل پیگیری اشنا شوید ولی اگر طلاق نمیخواهید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید مبنی بر اینکه من قصد بازگشت به منزل رو دارم همانطور که منو آوردی بیا منو ببر و ۳ روز مهلت دهید اگر پاسخی ندادند نفقه را مطرح نمایید نفقه از دو راه قابل پیگیری است وهمزمان میتوانید پیگیری کنید به این صورت شکایت ترک انفاق که به صورت کیفری میباشد باید در دادسرا مطرح شود و مربوط به نفقه حال و آینده است ولی دادخواست مطالبه نفقه که به صورت حقوقی میباشد و در دادگاه خانواده مطرح میشود مربوط به نفقه معوقه و گذشته است در خصوص مهریه هم بدون طلاق میتوانید اقدام کنید بنظرم اگر اموالی ندارند اقدام نکنید اگر اموال اعم از خونه ماشین حساب بانکی دارای وجه دارند میتوانید از طریق دفترخانه ثبت ازدواجتون با در دست داشتن مدارک هویتی و سند نکاحیه اگر دسترسی به سند نکاحیه ندارید از دفترخانه رونوشت را تقاضا نمایید و مهر خود را به اجرا بگذارید و اهرم فشار برای ایشان باشید اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید در خدمتم