20 بهمن 1401

اعتراض به نظر شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ما یک پلاک ۳۰۰ متری داریم که مجوز ساخت دو طبقه روی پیلوت را گرفته ایم و پلاک ما جنوبی میباشد و پلاک همسایه ی ما شمالی میباشد ولی الان شهرداری به همسایه ی ما مجوز داده که ساختمانش را دو طبقه مجوز داده و گفته ساختمانش رو ۳ متر از دیوار ما فاصله بدهد و میتواند پنجره ها یش را به سمت حیاط و ملک ما باز کند حالا باید چکار کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر پنجره هاي مشرف به املاك مجاور و مقابل ضروري است تا ارتفاع 1.70 متر با شيشه ثابت و مشجر باشد و در صورت داشتن بازشو ارتفاع آن باید بالاتر از تراز 1.70 باشد؛ در غیر این صورت می توان اقدام قانونی کرد