20 بهمن 1401

اقاله قرارداد بیع توسط طرفین

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما ی خونه وارثی که ۵ وارث دارد که ۴ نفرشون حضور داشتن دیروز در بنگاهی مبایعه نامه ش نوشتیم و امضا کردیم و اثر انگشت زدیم و ان ۴ نفرهم همینطور بجز نفرپنجم وارث که در شهر دیگ بود و نتونست بود بیاد و اینک هیچ پولی پرداخت نکردیم فقط مبایعه نوشته شده ومضاوانگشت زده شده شد حالا ما منصرف شدیم از خرید خونه ما میتونیم الان فسخ کنیم و
هیچ ضرروزیانی پرداخت نکنیم ؟؟؟؟
تا وقتی که پولی پرداخت نکردیم مبایعه نامه جاری نشده؟؟؟درسته یا اینکه برای فسخ مجبوریم ضرروزیان پرداخت کنیم ؟هم اینک خب نفر پنجم امضا نزده هنوز و قراره به یکی از وارثای دیگر وکالت میده که بجای اون امضا کن
🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

یا سلام پاسخ دقیق بستگی به مفادقرارداد دارد امابهتر است تا امضای وارث آخر اضافه نشده آن ها را از تمایل به فسخ آگاه کنید چون هنوز قرارداد تکمیل نشده است.اگر ایشان امضا کند قرارداد منعقدشده و لازم الاجراست .