20 بهمن 1401

شکایت حوادث ناشی از کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به معرفی به کمیسیون پزشکی جهت برقراری مستمری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من پرستار ۲۷ ساله هستم که دو هفته قبل دوار کمردرد شدیدی شدم و بعد از اینکه MRI دادم دو تا از دیسک‌های کمرم بیرون زده و یه مهره ترک مختصر خورده من این مشکل در حین خم شدن برای لباس پوشیدن برام ایجاد شد.که کار سنگینی نیست.من در بیمارستان شیفت زیاد و مریض زیاد داشتم و شیفت عصر شب که ۱۸ ساعته هست هر ماه میگفتم نمیتونم بیام باز ماهی یکی دو تا عصرشب بهم میدادن و اضافه کار اجباری هم میدادن.من حدود ۳ سال و ۳ ماه سابقه کار در بیمارستان دارم و چهار ماه دیگه تمدید طرحم تمام میشه و با توجه به مشکل دیسکم و اینکه به نظرم به خاطر کار سنگین تو بیمارستان این مشکل برام ایجاد شده و حالا پادرد و کمردرد گرفتم و دکتر گفته خم نشو و کارسنکین نکن حالا بیمارستان منتظر هست تمدیدم تمام بشه و برم اما من بخوام برم بیمارستان های دیگه هم کار کنم به خاطر این مشکلم ممکنه بهم کار ندن.من میتونم از بیمارستان شکایت کنم و بگم به خاطر شیفت زیاد و کار سنگین دچار این مشکل شدم؟ من درد شدیدش تو خونه برام ایجاد شد.و من حدود پنج ماه قبل از اینکه کلا شروع به کار کنم MRI داده بودم که کاملا سالم بودم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حق شکایت دارید ولی به هر حال باید با مدارکی مثل شهادت شهود اثبات کنیدکه در حین کار یا به واسطه ی کار این مشکل برای شما ایجاد شده است و صرف ادعا کافی نیست .در صورت نیاز به کیمسیون پزشکی ارجاع خواهیدشد.