15 شهریور 1400

طلاق ونحوه پرداخت مهریه چگونه است؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، قصددارم زنم رو بعلت ناسازگاری وعدم تفاهم طلاق بدم ، لطف بفرمایید ،شروع مراحل قانونی چگونه است؟/ مهریه پرداختی چگونه است؟
بازنشسته هستم باحقوق ماهیانه ۱۰ میلیون تومان / دو فرزند ذکور به سن ۱۳ و ۱۵ سال دارم/ مهریه ثبت شده در قباله ۴۱۴ سکه تمام بهار آزادی....
لطفا راهنمایی بفرمایید...
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر طلاق از ناحیه زوج باشد بدوا باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق خودرا ثبت وبه شعبه دادکاه خانواده ارماع ورسیدگی صورت خواهد گرفت مضافا اینکه با توجه به درخواست طلاق از ناحیه زوج دادکاه در اجرای ماده29 قانون.حمایت خانواده شما را مکلف خواهد نمود که حقوق مالی زوجه منجمله مهریه را پرداخت نمایید ودر ضمن حکم طلاق پرداخت مهریه نیز رای صادر خواهد شد البته شما میتوانید بعلت عدم توانایی در پرداخت دفعتا واحده مهریه بعد از صدور حکم دادخواست اعسار وتفسیط مهریه را تقدیم کنید