20 بهمن 1401

تقسیم اموال و ماترک والدین

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،والدین بنده پسر عمو و دختر عمو بودند و هردو فوت شدند،من میخواهم تقسیم ترکه زمین های پدر مادری رو دادخواست بدهم،ولی این وسط یک حلقه چاه آب هست ک متعلق به پدر پدری و پدر مادری ام است،آیا باید وراث پدر پدری راهم بنویسم بخاطر سهم شان در چاه یا فقط وراث پدر مادری کافی است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورتی که قصد تقسیم ارث پدربزرگ ها را هم دارید،ذکر ورثه ی ایشان لازم است ولی اگر صرفا قصد تقسیم اموال والدین خود را دارید،فقط وراث والدین قیدشود.اگر در مورد چاه هم قرار است تقسیم انجام شود بله بایدبنویسید.