20 بهمن 1401

حکم حجر قابل تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی است.

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پرونده محجوریت پدرم که فوت شده تو دادگاه بدوی ای به محجوریت دادن ولی دردادگاه تجدیدنظر رای نقض شد الان میخوام به دیوان بفرستم راهش چیه ممکنه پرونده به دیوان نفرستن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق قانون حکم حجر قابل تجدیدنظر و فرجام خواهی در دیوان عالی کشور می باشد. برای ثبت دادخواست فرجام خواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.