15 شهریور 1400

استخدام وشرایط ان چگونه است؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده کارمند اداره برق تهران هستم و شرکت ما سهامی خاص است ..من در سال 93 برای استخدام تونستم مجوز مجمع شرکت و مجوز هیت مدیره شرکتمون رو بگیرم ولی در تایید مدارک توانیر به علت کسری سابقه چند ماهه مجوز توانیر رو نتونستم بگیرم ..سال 1399 تونستم مجوز مدیر عامل توانیرو برای استخدام بگیرم و شرکتمون منو استخدام کرد و قرارداد موقت در تاریخ 1399/09 با من بست و از اون تاریخ حکم استخدام رسمی من امضا شد ..حالا یک سری از همکارای ادارمون از من در بازرسی توانیر و وزارت نیرو شکایت کردن و دنبال دستور لغو استخدام من هستن ..آیا میتونن با داشتن قرارداد موقت و حکم رسمی استخدام منو لغو کنن؟یکی بهم میگفت چون قراردادت دایم نیست میتونن درسته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام اگر براساس چهارچوبه دستور العملهای استخدامی توانیر وبا داشتن شرایط استخدام وتوسط دستور بالاترین مقام ان دستگاه مبادرت به گزینش واستخدام شده ایید مشکلی برای ادامه همکاری ندارید در غیر اینصورت درصورت تحقق تخلف میتوانند از ادامه همکاری شما را منع نمایند