15 شهریور 1400

نحوه تحویل طفل واسترداد ان چگونه است؟

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام همسر بنده با خانمش متارکه کرده و یه دختر ۸ ساله داره که پیش ما زندگی می‌کنه خانم سابقش حکم جلب شوهر بنده رو به دلیل مهریه گرفته الان دخترش رو چند روزه تحویل خانمش داده همسرم دخترش رو تحویل نگرفته و فراریه آیا می‌تونه خانمه بنده یا خانوادم رو مجبور کنه دخترشو تحویل بگیرم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اصولا حضانت بعد از سن 7 سالگی با پدر است واگر هیچ یک از والدین تمایلی بر تحویل گرفتن طفل نداشته باشند بنا بر مصلحت طفل دادگاه تصمیم گیرنده خواهد بود