15 شهریور 1400

آيا مرد مي تواند بدون دليل همسر خود را طلاق دهد؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسر من میخاد منو طلاق بده ایا مرد میتونه بدون دلیل موجه اینکارو بکنه ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود اولا در قوانین جاری کشور طلاق در اختیار شوهر است و او می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده و دادن دادخواست طلاق همسرش را طلاق بدهد. در این خصوص رضایت زن شرط نیست یعنی اگر زن طلاق نخواهد ولی مرد اصرار به آن داشته باشد در نهایت دادگاه ناگزیر به صدور حکم طلاق می باشد. موفق باشید اما این که در مراحل طلاق دادن زن حائز اهمیت است حقوق مالی زوجه است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق مکلف در ضمن رای طلاق نسبت به آن ها تعیین تکلیف کند. مواردی مثل شرط تنصیف اموال، مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و نحله. موفق باشيد