16 شهریور 1400

بعد از خرید زمین متوجه شدم ملک در تصرف شخص ثالثی است

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
صادق سوری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و عرض ادب
بنده زمینی از شخصی خریداری کردم که این زمین در تصرف یک نفر دیگه بوده که دور زمین را بلوک زده و درب گذاشته. حال کسی که زمین را تصرف کرده پشیمان است و احسال گناه میکند و گفته که اقرار نامه دستی بنویسید که من از کار خودم پشیمان هستم و هیچ گونه ادعایی بابت این زمین ندارم و هزینه ایی که کردم برای دیوار و درب را میبخشم و امضا و انگشت میزنم براتون ایا این اقرار اعتبار دارد برای دادگاه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله اعتبار دارد در حضور دو نفر شاهد ازش اقرار بگیرید در صورتیکه تصرف ایشان غیر قانونی بوده می توانید نسبت به مدت زمان تضرف از ایشان اجرت المثل دریافت نمایید می توانید جهت اطمینان بیشتر با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی اقرار نامه محضری تنظیم و به امضاء ایشان برسانید