16 شهریور 1400

پرداخت مهریه در طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام میخوام از همسرم به صورت توافقی جدا بشم ولی همسرم مهریه کامل میخواد من هم هیچی ندارم بهش بدم خودم کارمند هستم شرایط پرداخت مهریه چطوری میشه؟ ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام‌ خدمت شما با توجه به این‌که طلاق توافقی است در خصوص مهریه می‌توانید با ایشان توافق نمایید به طور خلاصه طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجين به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم از هم جدا شوند هر توافقی که آنها در خصوص مهريه، نفقه، جهیزيه، اجرت المثل ، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود لذا تمام موارد توافق در راي دادگاه منعکس خواهد شد و قابليت اجرا دارد. در غیر این صورت امکان طلاق به صورت توافقی وجود ندارد