22 بهمن 1401

سوال کاربر محترم در خصوص"مستثنیات دین"

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی غیر منقول
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
سوالم این است که جهت اثبات اینکه بنده یک واحد آپارتمان دارم جزء مستثنائات دین قرار بگیر د بعداز توقیف آن توسط اجرای احکام دادگاه جلسه ای بابت آن برگزار میشود یا اینکه در همان شعبه اجرای احکام تصمیم گیری میشود و یا اینکه جلسه ای در خصوص آن برگزار میگردد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام شمابا ارسال لایحه و ضمیمه کردن مستندات خود،به همان مرجعیکه نسبت به توقیف اقدام کرده است،تقاضای رفع اثر از توقیف به لحاظ مستثنیات بودن را بنمایید،و حضورا جربان را پیگیری کنید،در صورت لزوم تعیین وقت میشود و طرفین جهت رسیدگی به موضوع دعوت میشوند.