16 شهریور 1400

قوانین و مسایل حقوق خانواده

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
ریحانه ذبحی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
مهریه همسربنده عندالاستطاعه هست وازطریق اداره ثبت وغیره نتونسته هیچگونه اموالی ازمن بدست بیاره ولی باشکایت ازطریق شوراء بااینکه اعلام کردم عندالاستطاعه هستش ومن درحال حاضرهیچگونه اموال ودارایی ندارم ولی حکم به محکومیت من به پرداخت سکه دادن که متاسفانه دربیست روزمهلت اعتراض اعتراضی به رای نکردم وحالا بابتش حکم جلب برام صادرشده.حالا ممنون میشم راهنماییم کنیدچکارمیتونم انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.درود اگر مهریه عندالاستطاعه باشد زن در صورتی می تواند مهریه را دریافت کند که مالی به غیر از مستثنیات دین، به دادگاه یا اجرای ثبت برای توقیف معرفی کند البته این مال می تواند منقول مثل خودرو، وجه نقد در حساب بانکی و یا غیر منقول (ملک) باشد. اگر زوج کارمند باشد توقیف یک چهارم یا یک سوم حقوق با توجه به فرزند داشتن او، امکان پذیر است آنچه در مهریه عندالاستطاعه اهمیت دارد این که اعمال ماده ۳ قانون محکومیت های مالی (جلب) زوج وجود ندارد و دادخواست اعسار از پرداخت مهریه نیز در این جا معنایی ندارد. در صورتیکه عذر موجهی برای عدم اعتراض به موقع دارید می توانید با تقدیم دادخواست تجدیدنظر عذر خود را برای دادگاه مکتوب کنید و نسبت به رای اعتراض کنید در غیر این صورت در صورتیکه مهریه عندالا ستطاعه بوده رای صادره فاقد وجاهت قانونی می باشد و شما می توانیم نسبت به آن تقاضای اعاده دادرسی کنید