16 شهریور 1400

همسر اعتیاد شدید دارد و نسبت به من بد دل هست چگونه می توانم طلاق بگیرم

دسته بندی : خانواده | مهریه
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۱۷ساله ازدواج کردم یه پسر۱۵و دوقلو دختر ۸ساله دارم شوهرم ۸ساله توهم شدید داره یه بار ازمایش داد شیشه متادون ترامادون مصرف میکرد ولی جواب ازمایش رو ندارم چند بار قهر اومدم خونه پدرم ولی الان تصمیم به طلاق گرفتم در ضمن از لحاظ روانی مشکل داره شکاک و بد دله تلفن خونه رو شنود میکنه ....من چطور میتونم طلاق بگیرم و حق و حقوق خودم و بچه هام رو بگیرم الان یک هفتس خونه پدرم هستم پول نمیده من میتونم برم سرکار تولیدی خیاطی هست چندتا خانم مشغول کار هستن ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما اقدامات متعددی در خصوص احقاق حق خود میتوانید انجام دهید منجمله به اجرا گذاستن مهریه خود ویا تقدیم دادخواست بابت نفقه خود بنمایید اگر زوج بعد از محکومیت به پرداخت نفقه از پرداخت ان امتناع ورزد وظرف شش ماه نفقه شما را پرداخت نکند می توانید به استناد عدم پرداخت نفقه از شروط ضمن عقد استفاده وطلاق بگیرید ویا اگر شرایط عسر وحرج شما ایجاد شده باشد طلاق را از این حیث اخذ نمایید