17 شهریور 1400

واحد آپارتمان در اختیار شماست؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
مصطفی زارعی شرق
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..بنده یک واحد آپارتمان را از سه نفر که شریک هستم خریداری کردم.یکی از شرکا پدرم بود و چون پول بیشتری نسبت به دو نفر دیگر پرداخت کرده بود در عوضش با توافق سایر شرکا یک واجد را به اسم من کرد و این فروش در یک صورتجلسه نوشته شد...یکی از شرکا ادعا کرد که این صورتجلسه را قبول ندارد و من شکایت کردم و دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به صحت فروش داد و بیع را صحیح تشخیص داده . حالا دوباره همان یکی از شرکا رفته شکایت کرده که غبن فاحش اتفاق افتاده و حکم تحویل ساختمان که دادگاه داده را قبول نداره در صورتیکه دو شریک دیگر گفته ایشان را قبول ندارند...چند روز دیگر زمان دادگاه ماست..آیا ادعای ایشان مورد پذیرش است..لطفا راهنمایی بفرمائید..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.جای نگرانی نیست و شما پیروز خواهید شد.چون خیار این فوری است و هر زمان نمی شود و ...