18 شهریور 1400

جلسه شورای حل اختلاف

دسته بندی : داوری | درخواست سازش
محمد مهدی زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام,دروقت مقررجلسه دادگاه بنده به عنوان شاکی حاضرولی خوانده پسرش رافرستاده بودوقاضی شورابدون دلیل ومدرک به بنده فرمدند که متم پرونده کروناگرفته وجلسه دادگاه راباسوالات بی ربطی که مرتبط باعنوان شکایت من نداشت به جلسه بعدی موکول نمود,ومدام تکرارمیکردکه این پرونده راببند وکیفری شکایت کن که من قبول نکردم حال سوال این است که چرابدون مدرک میگوید متهم مریض است وچرامدام سوالات بی ربط میپرسید وچرا به جلسه بعد موکول نمودباتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شورای حل اختلاف نهادی شبه قضایی است و جهت حل و فصل اختلافات از طریق صلح و سازش تاسیس شده است. بعضی از دعاوی جهت حل اختلاف، بدوا به شورا ارجاع میشود و شما چنانچه تمایل نداشته باشید مجبور به صلح و سازش نیستید. ضمنا اگر رای صادر شد میتوانید اعتراض کنید.