18 شهریور 1400

ایا مسئول سقوط کارگر از ساختمان کارفرماست؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محمد مهدی زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برای ساختمان نیمه کاره خود فردی را به عنوان لوله کش بردم سر کار و در حین کار ایشان از بلندی افتاد پایین یکی از مهره های کمرش شکست از من طلب پول زیادی کردند و بعد حالا شکایت کردند و از آنجا با من تماس گرفتند که قرار است کارشناس بیاد سر ساختمان با توجه به اینکه کارگر ایمنی را رعایت نکرد و من به ایشان تذکر داده بودم و با خود نیز یک همراه نداشت من باید چکار کنم و روند این کار چی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام جنابعالی می بایست ابزار و وسایل ایمنی مرتبط، جهت انجام کار فراهم کرده باشید و در صورت عدم استفاده توسط کارگر یا استادکار، یا کتبا از وی تعهد بگیرید یا از ادامه کار جلوگیری نمایید. از جمله بهترین راههای حل چنین مسائلی، بیمه کردن مدت دار کارگران است. در موضوع شما کارشناسی موضوع را بررسی و میزان تقصیر کارگر و شما به عنوان کارفرما را مشخص می کند .