درخواست پرداخت حقوق بازنشستگی به صورت تمام وقت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به احتساب حقوق بازنشستگی و برقراری آن بر اساس میانگین حقوق دو سال قبل از بازنشستگی (نه پنج سال)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بازنشسته ۲۰ سال سابقه کار هستم سال ۷۸ بازنشسته شدم و با همه اینکه تمام وقت کار میکردم(۱۲ساعت) ولی ۱ ماه آخر به صورت پاره وقت کار کردم به علت مسافرت کارفرما .....الان حقوق بازنشستگی به صورت پاره وقت به من داده می شود میتوانم کاری کنم که حقوقم تمام وقت شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ در اینخصوص درخواست خود را از طریق سازمان تأمین اجتماعی مطـرح و مدارک و مستندات خود مبنی بر سوابق کاری و فعالیت تمام وقت خود را پیوست درخواست خود نمایید.. در صورت عدم توفیق و عدم حصول نتیجه، بایستی شکایتی در اینخصوص در دیوان عدالت اداری مطـرح نمایید.. موفق باشـید..