26 بهمن 1401

اداره ثبت و توقیف منزل

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام سه دنگ از خونه همسرم توقیف کردم رئیس اداره ثبت گفت کلش مستثنیات دین حالا من لایحه اعتراضیه تنظیم کردم میخوام بفرستم هیات نظارت
اول اینکه پیوست هارو کجا برابر اصل کنم دوما لایحه رو از دفتر خدمات قضایی بفرستم یا دفتر خونه ای ک ازدواج کردیم؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و درود ابتدا به دفتر اسناد رسمی جهت برابر اصل کردن مراجعخ و بعد برای ارسال آن به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.