حق ملاقات فرزند مشترک

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید بنده از همسرم جدا شدم و حضانت بچم رو دادم به همسرم طلاق ما توافقی بوده و در توافق قید کردیم که من هفته ایی میتونم ۳ بار بچمو ببینم و الان مادر بچم منو رو از دیدنش محروم کرده میخاستم بدونم کجا باید برم شکایت کنم ؟ من ساکن کرج هستم و بچم و مادرش ساکن پرند هستن. ممنونم از لطف شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ در اینخصوص ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر ملاقات فرزند، از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و ارسال کنید و در صورت عدم توفیق؛ می توانید دادخوستی در اینخصوص، میتی بر الزام به انجام مفاد توافق و ملاقات فرزند، بطرفیت همسرتان مطـرح نمایبد و لزوما تقاصای صـدور دسـتور موقت فوری قبل از رسـیدگی، جهت ملاقات فوری فرزند را نیز بخواهید.