28 بهمن 1401

بازگشت به کار بعد از بازنشستگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده سال 87از سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی در خواست بازنشستگی پیش از موعد دادم اکنون 50سال دارم وبا20 سال بازنشسته شدم و اکنون میخواهم مشغول به کار بشم در سازمان به صورت قرارداد هم شد مشکلی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم بخشنامه های به نهادهای دولتی ارسال شده است که بعد از بازنشستگی اقدام به بازگشت نمایند با یک سوم حقوق مشکلی نخواهند داشت