19 شهریور 1400

مطالبه وجه بابت صیغه

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید مزاحم میشم.
من 23 ساله هستم و مشکلی که برام پیش آمده بدین شرح میباشد.
میخواستم با یک خانوم صیغه انجام دهیم و یکی از دوستان یک مورد پیدا کرد که اول 350 هزار تومان بعد مبالغ دیگر که مراتب در مجموع به 5میلیون ونیم تومان رسید.
و طرف باز هم طالب هزینه بیشتر بود.
تمام پرینت ها و تراکنش ها هم موجود هست. من میخواهم از طریق قانون اقدام کنم.
1_ امکان با خبر نشدن خانواده هست؟
2_امکان بازگشت مبلغ چقدر بالاست؟
3_روند کلی حدودا چند وقت زمان میبرد؟
4_باید چه مراحلی طی کنم؟
واقعا مرگ رو دارم به چشم میبینم. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️😓😓🙏🏼🙏🏼
الان فقط دو شماره تلفن و شماره کارت و نام مربوط به طرف رو داریم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگرشما درسامانه ثنا ثبت نام نموده باشیدبرای شما ابلاغیه فرستاده می شود وشما باداشتن پرینت حساب خودازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی دادخواست استردادوجه به طرفیت این خانم ثبت کنیدواگرآدرسی ندارید مجهول المکان معرفی نمایید