30 بهمن 1401

استرداد طفل به مادرتوسط واحد اجرا

دسته بندی : خانواده | استرداد طفل
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر حضانت طفل با مادر باشد وبرای اجرای حکم استرداد طفل اجرای احکام ابلاغ صادر کند ولی پدر طفل را به دادگاه نبرد همان روز از اجرای احکام میتوان حکم جلب پدر را درخواست نمود؟یا اینکه باید دادگاه کیفری شکایت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی در موضوع سوال امکان جلب پدر وجود ندارد می بایست بدوا طرح شکایت نمود