01 اسفند 1401

برگشت به کار از طریق دیوان یا اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام کارمند اداره ی آب منطقه ای می‌باشم یکی از ارباب رجوع های اداره بنا به درست کردن دردسر پاپوش برای بنده اقدام به ضبط صدای بنده کرده و مبلغ ۱ میلیون تومان رانیز به حساب مادر بنده واریز کرده و اینها رو برده حراست اداره وگفته که من رشوه دادم حراست هم بعد از بررسی گفتن برای ما گواه است که پاپوش بوده میتونی بری سرکارت ولی بعد از چند روز دوباره بنده را ۱ ماه است که تعلیق کردن و الان اداره تنها میگه چون این یه آدم سمج هستش و یه سروان پشتشه ما هم موندیم چیکار کنیم اداره میگه بیا اعتراف کن ولی منم میگم وقتی کاری نکردم چی رو اعتراف کنم من هیچ کاری برای این آقا انجام نداده ام. این فیش واریزی را هم بعد از۸ ماه آورده و داره بهش استناد می‌کنه. دادگاهی نیستم و این موضوع در خود اداره است و حراست اداره بهش داره رسیدگی می‌کنه پیش مدیر عامل رفتم میگه بیا اقرار کن بعدش ما دستت هستیم و میتونی برگردی سرکار ولی می‌دونم چون اینها چیزی تو دستشون نیست تا حالا صبر کردن و هیچی نگفتم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم به هیچ عنوان اقرار نکنید و اگر سازمان معلق هستید از طریق اداره کار بازگشت بکار و دریافت حقوق زمان تعلیق را بخواهید و در صورت عدم منتج به متیجه از اداره کار از دیوان اقدام نمایید