19 شهریور 1400

ایا نوشته عادی برای طلاق توافقی برای زوج الزام اور است ؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یه سوال دیگر
توی برگه ای که با خانواده خانم تنظیم و امضا شد بالاسر برگه نوشتیم که طلاق توافقی ولی در اصل جلسه برای توافق درباره چگونگی دادن مهریه بود که در برگه هم قید شد که چگونه داده شود بنظر شما می توانند خانواده خانم به این برگه استناد کنند
و سوال دیگر آیا با تنظیم شدن این برگه دوباره می توانند مهریه رو از لحاظ قانونی به اجرا بگذارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم هرگونه صورتجلسه با عنوان طلاق توافقی باید برای طرح دادخواست و نهایت اجرای طلاق با توافق طرفین باشد و زوجین هر کدام می توانند در هر مرحله تا قبل از اجرای صیغه طلاق حق انصراف از توافق را دارند