04 اسفند 1401

حداقل حقوق سال هزاروچهارصد و هزار و چهارصد و یک

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من در کارگاه نجاری کار میکردم و موقع کار مهره ۴و۵ کمرم آسیب دیدن که دیسک گرفتم و بیمه برام رد نکردن و تا الان که ۵ ماهه زمین گیر شدم هیچ خبری از کارفرما نشد الان تماس گرفته و میگه بیا توافقی حلش کنیم، میخواستم بدونم حق و حقوقم بر ای یک سال و دو ماه چقدر میشه و حقوق کارگر در ماه چقدره؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام *حداقل حقوق ۱۴۰۰برابر بود با دو میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومان .۴۵۰حق مسکن،بن ۶۰۰ که در آن سال حقوق شما تقریبا سی و سه میلیون و سیصد هزار تومان است. *حداقل حقوق ماهیانه ۱۴۰۱برابر است با چهارمیلیون و صد و هفتاد ونه هزار تومان به علاوه ی بن هشتصد و پنجاه هزارتومانی و ماهانه ششصد و پنجاه هزار تومان حق مسکن که حقوق شما تقریبابرابر است با سی و چهار میلیون و هفتاد و چهار هزار تومان. *البته اگر حق اولاد دارید و اینکه نجاری چند پایه حقوق ،سنوات و عیدی می دهدحقوق شما متفاوت خواهدبود.