20 شهریور 1400

محاسبه تاخیر تادیه سفته

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر محاسبه تاخیر سفته 11 میلیون رو از آبان ماه سال 98 تا به الان رو میخواستم بدونم سالیانه محاسبه میشود و یا ماهانه در صورت امکان ممنون میشم جمع کل مبلغ دین رو هم بی زحمت لطف بفرمایید.

با سپاس از زحمات شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم می توانید از قسمت محاسبه تاخیر تادیه که در سایت قرار دارد خسارات خود را محاسبه کنید ضمناً حدود مبلغ خسارت با اصل پول ۲۲ میلیون تومان است که این عدد تا روز پرداخت دین تغییر می‌کند موفق باشید