بیمه بیکاری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پسرم سرکار تصادف کرده ولی بیمه نبود و نقص عضو شده حالا برای بیمه بیکاری میخوام اقدام کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ۱- شما می توانید بابت اخذ دیه نقض عضوی که صورت گرفته در دادسرا از کارفرما شکایت نمایید ۲- بابت اخذ بیمه بیکاری باید شرایطش را داشته باشید و در صورتی که کارفرما ایشان را اخراج و یا قراردادشان پایان یافته باشد می توانند بیمه بیکاری اخذ نمایند موفق باشید