انتقال سند رسمی بنام خریدار

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

انتقال سند منگوله داری که مالکیت مالک ثابت شده برای انتقال به خریدار آیا بعداز انتقال سند تک برگ بنام خریدار صادر میشه یا اول باید تکبرگ بنام مالک فعلی صادر و بعد انتقال به خریدار بشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. انتقال سند تابع تشریفات اداده ثبت اسناد محل وقوع مال غیرمنقول بوده و پس از انتقال، سند تک برگ بنام خریدار تنظیم و صادر می گردد..