08 اسفند 1401

ارائه سابقه بیمه و عدم همکاری بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما
بنده ۵۳ ساله دارای ۲۸ سال و ۱۱ ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم
در تجمیع سوابقم بخشی از آن اضافه نشده به شعبه مربوطه مراجعه کردم درخواست پرونده راکد دادم پرونده ای یافت نشد شعبه ادعا می کند که حق بیمه ای پرداخت نگردیده است
تنها مدرک بنده فرم اظهارنامه نامنویسی و درخواست صدور دفترچه است که در بالای آن تاریخ و امضای بازرس تامین اجتماعی وجود دارد این مدرک را به شعبه ارایه دادم و فرم ادعای سابقه هم تکمیل کردم که به آن هم رای ندادند
از شما می خواهم مرا راهنمایی کنید چگونه می توانم سابقه خود را اضافه کنم ؟
پیشاپیش از شما سپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ،کاربر محترم اگر دارای سابقه یا مدارک مثبته هستید و اداره بیمه استنکاف می نماید میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوا نموده تا با مستندات سابقه ثبت گردد