08 اسفند 1401

خسارت ناشی از ترک کار کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. در قرارداد من با شرکت محل کارم در بخش موارد فسخ قرارداد بندی وجود داره با این متن: غیبت غیرموجه بیش از ۲روز متوالی توسط طرف قرارداد.
الان مدیر شرکت من با جدایی من مخالفت کرده و من میخوام با استناد به این بند شرکت رو ترک کنم.
آیا این کار باعث اقدامات حقوقی از طرف شرکت برا من خواهد بود و اگر اقدام حقوقی از جانب شرکت انجام بگیره چه ضرر و زیانی شامل من میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام این مورد که فرمودید به طرف مقابل شما حق فسخ قرارداد را می دهد مگر این که منظورتان انفساخ قراردادباشدکه دو طرفه است.اگر در قرارداد وجه التزام و خسارتی پیش بینی نشده ،کارفرما باید خسارتی که از ترک کار شما به وی وارد شده مثلا معطل ماندن کارها در آن بخش و... و رابطه ی سببیت بین رفتار شما و آن خسارت را به اثبات برساند تا بتواند خسارت بگیرد.