مطالبه نفقه و حضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ببخشیدمن خانم و حدود ۱۳ ساله ک ازدواج کردم یک فرزند دختر دارم ک اسفند ماه ۹ سالش میشه شوهرم اصلا شغل نداره یعنی بمن خرجی نمیده و نمیره سرکار ....فقط میخوام ببینم اگه شکایت کنم ک بره سرکار یا مجبور شه بره بمن خرجی بدم شکایتم قبول هست یا ن؟ ...نمیخوام دخترم ی ساعتم ازم دوربشه حق حضانت بهم داده میشه ؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق قانون؛ پرداخت نفقه همسر و فرزندان ، همـواره بر عهـده شوهر و پدر فرزند می باشد.. حال شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه حال و گذشـته خود را مطـرح نمایید که با ارجاع امر به کارشناسی، میزان نفقه شما توسط کارشناسی تعیبن و قطـعا حکم بر محکومیت شـوهرتان به پرداخت مبلغ نفقه تعیینی صادر می گردد.. در خصوص حضانت فرزند مشترک نیز؛ اساسا حضانت تا پایان سن ۷ سال قمری با مادر و بعـد از آن با پدر می باشد، مگـر اینـکه عدم صلاحیت حضانتی پدر فرزند، به طریقی در دادگاه اثبات گردد.. در صورت لزوم، جهت بررسی بیشتر و ارائه راهکارهای لازم، می توانید با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..