09 اسفند 1401

احداث بنا خارج از مساحت تحت مالکیت

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض ادب
همسایه ما سال ۹۹مبادرت به احداث ساختمانی مسکونی مقابل منزل ما داشتند که از که مساحت مندرج در پروانه ساخت تجاوز کرده و باعث کم شدن فضای کوچه وسلب رفت و آمد شدند شکایت ما تا این لحظه به جایی نرسیده چراکه کارشناس سال احداث بنا رو۶۷قیدکردند ،حالامجددا از ما خواسته شده لایحه‌ای دفاعیه تنظیم کنیم ولی دقیقا نمی‌دونیم چه مواردی باید ذکر بشه خواستم یک چهارچوب کلی برای نحوه‌ی نگارش لایحه به ما بدید خیلی ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام شما فرمودید سال ۹۹ احداث بنا انجام شده ،ولی کارشناس سال ساخت رو ۶۷ اعلام کردند بایستی به نظرکارشناس ظرف مهلت مقرر اعتراض میکردید،جهت تنظیم لایحه باید اگر مدارکی دارید از طریق سایت بارگذاری کنید یا از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا راهنمایی صورت گیرد موید باشید