استعلام توقیف خودرو در پارگینگ

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی غیر منقول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ماشین بنده سال 92 به خاطر حمل مشروبات الکلی در کرج گیر کرده سال 97 نامه آزادی ماشین از اجرای احکام دادگاه مربوطه گرفتم واسه کلانتری ولی موقعیکه که استعلام گرفتن سه حکم قضایی توقیف خودرو در پارکینگ داشت که دوتاش مال اقساط عقب افتادش بود البته من ماشینو سال 91 از یه نفر خریدم هم قولنامه و هم وکالت کاری دارم یه حکم قضایی مربوط به پایگاه یکم پلیس امنیت عمومی فاتب است الان سه باره به این پایگاه مراجعه میکنم که اون مرجع قضایی که حکمو صادر کرده بهم بگن تا واسه رفع توقیفیش اقدام کنم ولی میگن ما نمی‌دونیم کدوم مرجع قضایی حکمو صادر کرده بایگانی دستی و سیستمی گشتن میگه سابقه‌ای نیست الان موندم نمی‌دونم چکار کنم به کجا مراجعه کنم که اطلاع پیدا کنم کدوم مرجع قضایی حکمو صادر کرده تا برای رفع توقیفیش اقدام کنم ممنون میشم کمکم کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا توقیف فیزیکی خودروها توسط راهور در سیستم شماره گذاری سابقه پلاک خودرو با ذکر مرجع قضایی صادر کننده توقیف و با ذکر شماره پرونده مطروحه،، ثبت و قابل دسترسی می باشد.. فلذا برای دسترسی به نهاد و مرجع قضایی و یا یگان صادر کننده توقیف و شماره پرونده،، از طریق شماره گذاری شهرتون، مراتب را استعلام نمایید..