طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخوام اقدام به طلاق کنم اما واقعا نمیدونم از کجا باید شروع کنم میشه راهنمایی کنید نمیتونم وکیل بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ برای دادخواست طلاق، شما ابتـدا نیاز به اثبات مراتب عسر و حرج خود و یا تخلف از شـروط ضمن عقد ازدواج توسط زوج را دارید.. در صورت وجود مراتب عسروحرج می توانید با تنظیم دادخواست طلاق و ثبت آن از طریق دفاتر خدمات قضـایی جهت رسـیدگی در دادگاه خانواده مطرح نمایید.. برای شـروع می توانید ابتـدا با مراجعه به اداره ثبت اسناد محل، درخواست مطالبه مهـریه و صـدور اجرایبه جهت توقیف اموال منقول و غیرمنقول زوج را بنمایید.. # به لحاظ تخصصی بودن موضوع مطـروحه، جهت بررسی بیشـتر و ارائه راهکارهای لازم، با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..